Sende ehf faktura

EHF er statens format for elektronisk fakturering. Statlige etater, kommuner og stadig flere private virksomheter krever å få faktura i EHF-format. Send elektronisk EHF-faktura like enkelt som andre fakturastandarder.

SendRegning slår opp i et sentralt EHF-register for å se om kunden kan motta. De fleste økonomisystemer kan lage, sende og motta EHF faktura og. EHF-fakturaer er digitale fakturaer som sendes fra et fakturaprogram til en mottaker, via et knutepunkt som er verifisert fra sentralt hold i EU.


Fra i dag kan du sende fakturaer og kreditnotaer i det nye EHF-formatet.

Dette er det elektroniske fakturaformatet staten krever fra deg som skal . Vi sender i dag fakturaer for over 2. Det vil i klartekst si at dersom du driver et lite rørleggerfirma og får et oppdrag fra f. Mens eFaktura havner rett i nettbanken din, er EHF et nyere fakturaformat som sørger for at fakturaen sendes rett inn i mottakerens . Dette vil også bli obligatorisk for . Når du sender EHF-faktura fra Faktum Faktura, sender du fakturaen ferdig utfylt til mottageren sitt økonomisystem. Dersom du fakturerer statlige virksomheter, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift