Stable vaskemaskin og tørketrommel

Man får kjøpt stableramme til å ha mellom vaskemaskin og tørketrommel også. Jeg har en med en integrert uttrekkbar hylle. Stable oppvaskmaskin og tørketrommelinnlegg9.

Vi har kjøpt tørketrommel, som skal plasseres oppå en vaskemaskin. Må man sette et eller annet stativ mellom disse, eller står det støtt nok når . Selger en stableramme for å ha mellom vaskemaskin å tørketrommel. Bedrer stabiliteten når de plasserer oppå hverandre.

Stableramme som lar deg trygt sette tørketrommel oppå vaskemaskin. Selges da vi ikke fikk bruk for den likevel. Kan hentes på Tårnåsen eller i Oslo Sentrum. Jeg har vaskemaskinen min på badet, den er helt ny og jeg er veldig fornøyd med den men jeg har lyst til å kjøpe tørketrommel.


Mange har små klesvask områder og vil gjerne bekvemmeligheten av ekstra lagringsplass. Stables vaskemaskin og tørketrommel har vært tilgjengelig i år. Dere som har trommel oppå vaskemaskina.


Så nei, ikke vaskemaskin opppå tørketrommel, men tørketrommel opppå vaskemaskin;) MEn husk å kjøpe slike gummiføtter for å stable de, . Stableramme for sikker montering av tørketrommel oppå vaskemaskin, med uttrekkbar avlastningshylle for enkel håndtering av vasken.

Stableramme for sikker montering av tørketrommel oppå vaskemaskin. Passer de fleste merker og modeller på markedet. Sammenbygningsbeslag mellom vaskemaskin og tørketrommel. Sikrer at tørketrommelen står fast ved vibrasjoner og gir samtidig en pen . Det er ikke alltid nok plass dedikert etasje i et hus eller leilighet til å romme både en full-størrelse vaskemaskin og en full-size tørketrommel. Hvis du ikke har nok plass til å sette dem ved siden av hverandre, kan de fleste vaskemaskiner og tørketromler fra Miele også kombineres i en søylemontering.


Universal stableramme fra Electrolux; Passer til vaskemaskin og tørketrommel; For sikker montering av tørketrommel over vaskemaskin. Stablesett for vaskemaskiner og tørketromler med uttrekkbar hylle. Tørketrommelen kan settes oppå vaskemaskinen; Plasser apparatet sikkert, slik at det ikke .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift