Kondensfjerner isopropanol

Isopropanol blir ofte brukt i kondensfjerner, som blir blandet med bensin i bensintanken i bilen for å fjerne kondens i drivstoff- og trykkluftsystemet. Finnes typer kondensfjerner: etanolbasert(inneholder vann) og den andre er isopropanol( vann). Spør etter kondensfjerner og les bakpå flasken.


De fleste selger blå isopropanol som kondensfjerner, og aner ikke hva isopropanol er. Ren isopropanol til elektronikk -hvem selger dette. Isopropanol eller rødsprit til rens av CPU. Kondensfjerner er ikke det samme som isopropanol btw. Kondensfjerner er som regel rein isopropanol og fåes kjøpt på bensinstasjon.


Isopropanol fåes også hos butikker som fører ein del kjemi. Isopropanol brukes gjerne som fettløsende middel, kondensfjerner, defroster og uttørkende middel. Det egner seg godt til å rense og rengjøre verktøy og . Blå rens er isopropanol med tilsatt fargestoff. Spylervæske og kondensfjerner kan inneholde isopropanol, men like gjerne andre alkoholer.


Ren isopropanol er vanskelig å få tak i, men en helt vanlig kondensfjerner du kan kjøpe på bensinstasjonen inneholder så godt som kun . Produkttype: Rensemiddel og kondensfjerner. Isopropanol er en flyktig, fettløsende alkohol som er blandbar med vann i alle forhold.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift