Plassering downlights skråtak

Kona har lyst på spotter i skråtaket i loftsstuen. Jeg har lest et sted at man fraråder downlights i skråtak, stemmer dette? UNNGÅ TABBENE: Tenk godt igjennom plassering av downlights og valg av.

Du bør plassere downlights så lyset treffer de vertikale flatene, . Hvordan plasseres downlights og andre lamper på optimalt vis. Dette kan både være fra et skråtak med vinduer, eller direkte overlys. Downlights til skråtak er ikke alltid så greit.

De vanligste dreibare typene kan ofte ikke vinkles mer enn grader. Hvordan skal de plasseres, og hva bør man tenke på? I et skråtak må downlightene kunne vippes like mye som takets helning, slik at det er mulig å. Lavtbyggende belysning Jeg skal montere downlights, men vil unngå å senke taket for mye. Downlights kan monteres i mange varianter.


Noe av det verste er å montere dem i skråtak. Da må du nødvendigvis fjerne noe av isolasjonen. I en bolig er flotte interiørløsninger og design ofte i fokus.


Da er det viktig at man også husker på å fremheve disse delene av boligen! Det vil si at man har plassert en lyskilde slik at du får lyset rett i øynene. Sitter du med en oppgave vil du merke det og at du ser lyskilden vil . Elektronisk transformator plassert i dekkboks sammen med lys- armaturen. Montering av downlight i isolerte skråtak stiller ekstra strenge krav til .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift