Vaskemaskin eller tørketrommel øverst

Vi skal kjøpe oss tørketrommel og tenkte å ha den oppå vaskemaskinen. Spiller det noen rolle hvilken som er øverst? Vi har tørketrommelen oppå vaskemaskinen, og jeg bruker begge deler.


Bruker ofte begge samtidig, og her er det ikke noe ramme eller . Med korrekt justering av maskinen i henhold til fabrikantens monteringsanvisninger, . Er det noen som har tips ang kjøp av kondenstørketrommel? Men det går vel greit vil jeg tro :-) Tørketrommel øverst da eller?

Den vi har nå er arvet og gammel, og rister så det durer i hele huset. Er det tørketrommel eller vaskemaskin som pleier å stå øverst? Unngå vondt lukt i vaskemaskin og tørketrommel.


Lukter det vondt i vaskemaskinen eller tørketrommelen? Her er ekspertrådene fra Lilleborgs utviklingsavdeling . Så vidt jeg har skjønt, er det vaskemaskin oppå tørketrommel eller omvendt. Vaskemaskiner: Dampvask; Vaskemaskiner og tørketromler: Oppfriskning. Du fyller på vann i skuffen som er trukket ut øverst til høyre.


Derfor skal tørketrommelen vår være energimerket med A eller bedre.

Akkurat som på siden vår med tester av vaskemaskiner er det samme produsent. T8164WP øverst med poeng, etterfulgt av Siemens WT47W568DN med poeng.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift