Magic svamp nille

Noen svamper skal være bedre enn andre - som magiske svamper. Magic svamp fra Europris og Stain eraser flekkfjerningsvamp fra . Her finner du informasjon om produktsikkerhet hos Nille, meldinger om tilbakallelser og lignende.

Er det noe vi på Nille liker så er det enkle løsninger, til en rimelig penge. Isåfall er det bare en sak som gjelder for det: Magic Svamp fra Europris. Kan ta en tur innom Europris, Nille, etc å se hva de har.


Svamp med nanoteknologi som fjerner all smuss uten rengjøringsmidler – også det du ikke ser.

Det er bare å fukte svampen i vann og begynn. Jeg bestilte stk Magic Sponge fra Microfiber Korea på Ebay. Ikke rart at de har kalt den for magic svamp for denne imponerte meg.

På Nille (og muligens andre steder) har de noe som heter magic sponge eller magiske svamper. De er gul på en side og hvit på den andre . Prøv magic eraser, sånn hvit svamp, finnes i vanlige dagligvarebutikker. Det gikk helt fint å vaske dusjen med en sånn hvit svamp! Swiffer magic eraser, en eske inneholder fire svanper. Slike svamper selger de på bla Nille og Europris i pakker på fire, og de er helt.


Vi har brukt den som heter Swiffer Magic Eraser-svamper på . Clean Magic Eraser and then test out on scuffs and dirt around my house. Eg har brukt Magic, eller kva det heiter. Ein slags skumsvamp med ei kvit og ei gul side.


Magic svamp fra nille e magisk te dåkke tusjkunstverk. Bruker svamp med skrubb og gamle tannkoster.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift