Billig kartplotter til båt

Jeg leter etter en billig løsning på sjøkart i båten. Jeg vurderer å kjøpe et billig nettbrett fra kina og bruke en sjøkart app. Etter mye frem og tilbake har jeg havnet på kartplotter av typen . Hvorfor betale 50kroner og mer for en kartplotter, når en iPad kan gjøre samme jobben til en brøkdel av prisen? Før du kjøper plotter bør du se hva du har plass til i båten, og også hva slags bruk du.


Vil du ut på tur er en ordentlig kartplotter klart å foretrekke. Den er også den billigste plotteren fra Lowrance, med en tilbudspris på 49hos.

Alt-i-ett kartplottere og kombiinstrumenter med skjermstørrelse fra til tommer. Og den er tilpasset båter de fleste har råd til. Men hvilken båt-GPS bør du velge, og hvor mye koster de?


Mange ønsker seg en fastmontert kartplotter i båten. TEST: Navionics Marine for Android24. TEST: Navionics Marine: Europe HD - Konklusjon3.


BufretLignendeChartmaster kartplotter serien fra Interphase er den mest komplette karplotterserien på markedet til båt. Lowrance Hook-CHIRP kartplotter og ekkolodd. Garmin echoMAP CHIRP 42dv, 3” kartplotter og ekkolodd .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift