Lauko laiptai iš trinkelių

DELFI - Daugelis mano, kad laiptai tai nereikšmingas ir nesudėtingas statinys, tačiau tai toli gražu netiesa. Paradiniai lauko laiptai – tai beveik . Daugelis mano kad laiptai tai nereikšmingas ir nesudėtingas statinys ,tačiau tai toli gražu netiesa.

Lauko laiptai – tai beveik kaip namo vizitinė kortelė! CLICK_TO_ENLARGE 20130429_105549_resize. Gražūs, ilgaamžiai ir neslidūs lauko laiptai Lietuvos klimato sąlygomis? Patvaresni ir labiau tinkami atrodo .

Pagrindinė problema turbūt ne pačios trinkelės, o tai, kad laiptai be jokio . Iš šviesių trinkelių formuojami įėjimo į namą laiptai. Sugalvojau,kad gal reiketu ant namo iejimo laiptu plyteles ishkloti. O gal geriau būtų trinkeles grindinio sucementuoti ant viršaus- aš tėvams . Kombinuota plytelių, trinkelių ir bordiūrų konstrukcija laiptams - pakankamai.


Laiptus galima sukurti iš atskirų laiptų pakopų, bortelių, taip pat formuojant . Laiptai – ne tik konstrukcinis elementas, tai dar vienas Jūsų namo vizualinis akcentas. Juk būtent ant paradinių laiptų pasitinkate ir išleidžiate svečius, šalia .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift