Legge skifer p grus

Flisekompaniet - Hvordan legge bruddskifer - Duration: 4:07. Når selve muren skal bygges, legger du sand eller fin grus under. Den øverste kanten skal være helt jevn, husk at du skal legge skifer på .

Jeg planlegger å legge skifer i hagen og lurte på hvilken metode som er best. Pukk og grus gir mye mindre groe og litt mindre maur. Vi har lyst til å legge skiferheller forann huset. Jeg har lagt heller nå, i subbus, som er en blanding av steinmel og noe smågrus.


Legging av skifer i sand: For at man skal kunne legge skifer i sand eller subus bør være minimum cm tykk. På en gammel plass er det ingenting som slår et ekte skifergulv som. Du kan selvsagt legge skifer i jord og la gresset komme opp mellom . Slik legger du belgningsstein i hagen med grus eller skifer.


Vi har en gang med skifer, og ville helst fortsatt med det, men det er ingen. Jeg har ikke tjukk jor så når jeg skal legge stein må jeg også legge masse - stort sett. Natursteinssti i grusbedet - uten beplantning 13.


Har sett at noen først har støpt området, for deretter å lime skiferen på betongen. Det finnes mange gode arbeidsbeskrivelser for hvordan man skal legge mur og støttemur.

Gå til Legg skifer selv - Mange legger skifer selv. Det er noe mer krevende enn å legge fabrikkproduserte heller i 30×cm. Grav vekk jorda i en 20-cm dybde, fyll med sand og legg . Fordelen med å legge skiferen i sand er selvsagt at du slipper. Mange velger å legge terrassebord i grusen med en meters avstan hvis.


Den mest krevende og dyreste løsningen er støpt dekke med skifer . Legg fundamentet på fjell hvis mulig (husk å vaske rent først). Du kan øke betongens styrke ved å tilsette grus og. Men de er vanskelige å legge pent fordi kantene gjerne må tilpasses med murhammer og settmeisel. Er det telefrie og selvdrenerende masser som grus, pukk eller fjell, vil det som . Rødt område: fjerne grus + ca kvm med skifer.


Når man skal legge skiferflis er det viktig at man rengjør underlaget som det skal legges på slik at det er fritt for skitt og støv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift