Type 2 ladekabel tesla

Den nye elbilkontakten (Type 2) skal erstatte lading med vanlig. Kia, Peugeot, Citroën og Type for BMW, Volkswagen, Tesla og Renault. Som tabellen på ladeveiledningssiden viser, kan ladepunkt med type-kontakt ha litt forskjellig.

Her kan du kjøpe ladekabel hos vår samarbeidspartner Nofuel. Tesla anbefaler så videre å kjøpe en Mennekes kabel fra Sønnico til kr. Type 2-ladekabel til Tesla og pris på oppgradering til.


Kjøpe eller ikke kjøpe Type ladekabelinnlegg24.

Typemodeladekabel i Bodøinnlegg7. Type Menneskes ladekabel - er den virkelig. Kraftig ladekabel til elbil med Type2-kontakt - 22kW! Ladestasjoner til elbil › Ladeprodukter › LadekablerBufretDenne ladekabelen passer til alle biler med Typekontakt som BMW, Volkswagen, Mercedes, Volvo, Tesla, Renault, Smart, Audi og Porsche. Denne vil benytte en ladekabel med type i infrastruktursiden, men type i bilenden.


Tesla Model S har type kontakt i bilen. Type ladekabelen har ledere (fase) eller ledere (3-faser). Unntaket er Tesla sine elbiler som også benytter type kontakten til hurtiglading via sitt . Typeveggboks fra KEBA for alle typer elbiler som Mercedes, eGolf, Tesla, Kia, .

Men her er ihvertfall den lille oversikten. I tillegg har vi fått Combo (CCS) hurtiglading, og Tesla har kommet med sin. Type plugg til bilen og Type plugg mot strømnettet for .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift