Maltekstrakt baby

Når kan man begynne å gi dette til barna? Hun lille her får mme i hovedsak til måltidene, kanskje får hun pupp ganger om dagen som kos, . BufretLignendeMaltekstrakt har en lang tradisjon i Norge som middel mot treg mage hos småbarn.

Moss Maltextrakt inneholder ikke skadelige stoffer for din baby. Enkelte matvarer, som for eksempel syrnet melk eller yoghurt (Biola), kli, linfrø, svisker og maltekstrakt, setter fart på fordøyelsen. Er det så galt å dyppe smokken i maltekstrakt når ungen er urolig.


Mener å ha hørt at dette er fint som mageregulerende middel på spedbarn?

Hvor mye kan jeg evt gi min uker gml sønn? Kan jeg gi Elin på uker maltekstrakt oppi MME? Vi har prøvd med maltekstrakt i melken, men syns det er vanskelig å vite hvor mye vi skal tilsette. Matlysten hans er heller ikke påvirket.


Har en snart mnd gammel baby som er veldig treg i systemet, med avføring ca hver dag. Kan man bruke maltekstrakt forebyggende? Dersom barnet ditt blir forstoppet, kan du tilsette litt maltekstrakt eller sviskesaft i melken. Ikke bruk avføringsmidler med mindre dette er avtalt med legen.


Er det noen som har erfaring med bruk av maltekstrakt til baby?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift