Senebetennelse i hndleddet

Senebetennelse i håndleddet er en tilstand der muskelsener og senekjeder i håndleddet er betente. Slike plager kommer gjerne etter ensidig belastning av . Senebetennelse kan være svært smertefullt og vanskelig å bli kvitt.

Senebetennelse, eller tendinitt, er smertefullt og kan være langvarig. Alle kroppens sener kan bli betente, men det er vanligst å få senebetennelse i skulder, albue (tennisalbue og golfalbue), håndled kne og hæl. Dette skyldes en betennelse som er forårsaket av gikt i leddene i håndleddet og i tommelens nedre del. Tilstanden kommer ofte når man er i 40-årene, og kan .

Det å ha vondt i håndledd og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Betennelse i håndleddet kan skyldes flere årsaker. Har hatt smerter i håndleddet en drøy uke. Kjenner ok når jeg holder det i ro, men blir verre når jeg bøyer, løfter ol.


Senebetennelse er kroppens måte å forsvare mot overbelastning. Det er vanligst å få senebetennelse i: Albue (tennisalbue og golfalbue). Hvor lang tid pleier det å ta å bli kvitt senebetennelse et sted en.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift