Elbil rekkevidde 2017

Så langt ville de nye 2017-modellene kunne kjørt på en lading. Denne biler er den foreløpig første elbilen med Tesla-rekkevidde og en . Her er det vi vet om rekkevidde og lanseringstider.

Den kommer også til å komme i elbilutgave i 2017. Lite annet er kjent, men vi forventer en . Dagens generasjon elbiler har fått noe bedre rekkevidde enn i begynnelsen, og prisen har falt. Vi regner med en rekkevidde på minst 5km (som nok blir den nye standarden for de store bilene), .

Det begynner å bli mange interessante elbiler på markedet - som har god rekkevidde. Oppgitt rekkevidde for elbiler er stort sett ikke realistisk under norske forhold med kaldt klima og varierende. De første bilene er ventet til Norge i april 2017. Rekkevidde elbil derimot er det ikke like sikkert det brede publikum er klar over NEDC bløffen. Mye handler om rekkevidde når det gjelder elbilene.


En lekkasje på nettet viser at Renault nå kommer med betydelig større batteri på sin Zoe, . Dette er en bil for de som ikke trenger veldig mye rekkevidde og som kan lade ofte. Her er elbilene med lengre rekkevidde som kan kjøpes nå og i nær fremtid.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift