Gasspeis i leilighet

En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i. De fleste gasspeiser leveres med fjernkontroll. Service på fyringsanlegg og gasspeiser skal foretas årlig.

Mange borettslag ettermonterer gasspeis i leilighet som tilleggsvarme. Hva med å prøve det nyeste innen ildsteder, en gasspeis. Den er både et tydelig interiørelement og god til oppvarming. Og den trenger bare et avtrekksrør gjennom .

Jeg og sønnen min på år flyttet inn i ny leilighet med gasspeis i desember 1996. Vi kjøpte gasspeis da vi trodde at det er mer allergivennlig oppvarming enn . Liten lur - i små rom og mindre leiligheter kan det fort bli for varmt med en Heat Glo gasspeis i normal størrelse. Derfor har de laget en liten luring som avgir . Har du ikke fått det med deg, så er det altså opplest og vedtatt at gasspeis er in.


Gasspeis er ikke akkurat i ferd med å danke ut vedfyring, men . En gasspeis tar liten plass og det er enkelt å integrere den i boligens interiør. Jeg bodde i en trekkfull leilighet og hadde bare en ting å gjøre for å holde strømregningen nede: alle ovner ble koblet til tidsur som senket . Hun har solgt gasspeiser til unge mennesker i etableringsfasen og til eldre som for eksempel flytter fra et stort hus til en mer lettstelt leilighet.

En år gammel mann ble kjørt til sykehus etter at en gasspeis eksploderte i en leilighet i Høibergveien på Holmejordet tirsdag kveld. Det er en peis du tenner like enkelt som en lyspære. På denne dato er det viktig at kontrolløren får tilgang til din leilighet. Av 2leiligheter har 1leiligheter i Lørenplatået innstallert gasspeis.


Alle gasspeisene har årlig vedlikeholdservice som et sikkerhetstiltak. Vinderen er et meget trivelig og tradisjonsrikt boligområdet, landlig og sentralt på en gang. Leiligheten ligger i rett i nærheten til Vinderen sentrum med diverse . Klagerne spurte før bud ble lagt inn om dette nå var et billig . Gass-Service er leverandør av gass, gassystemer og utstyr til boliger, hytter, større boenheter og industri. Vi er totalleverandør i Hordaland og deler av Sogn og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift