Rapp hydema kraftblokk

Kraftblokk KBog KBleveres i forskjellige utgaver som rekkemontert,. Kraftblokken er et utmerket redskap for kombinasjonsdrift av forskjellig art, og . Kraftblokk KB03ER er beregnet for båter fra fot og oppover.

For garn, line og teinefiske ned til ca favner Trekkraft ø 150mm 3kg Trekkraft ø 250mm 220 . Rapp Hydema Syd AS leverer et stort produktspekter som garnhaler, garnhalere, garngreier, garngreiere, blokk, blokker, taublokk, taublokker, vinsj,. Kraftblokk fungerer godt, men trenger ny rull for garnfiske. Kraftblokker Type KB03ER er beregnet på fritidsfiske på båter fra fot.

Benyttes til småfiske med garn, line og teiner ned til ca. Jeg har en kraftblokk av typen Rapp Hydema KB02-på hånda som mangler hyd. Er det noen som vet om et alternativ til Hydemas .

Mang en fisker langs norskekysten og i fjerne farvann har stiftet bekjentskap med kraftblokker, garn og linehalingsutstyr fra Rapp Hydema Syd . Rapp Hydema KBkraftblokk med pumpe for reimdrift kr 43. ET Hydraulikk kraftblokk med pumpe for reimdrift kr 35. Hiab 2og kraftblokk Brukt krane selges for 1500 og kraftblokk Rapp Hydema nyvulket 10000.


Garnblokka er laget spesielt for drivgarnfiske etter laks og makrell, samt garnfiske etter sild. Den er også egnet til å dra alle typer . Servicebåten er utstyrt med Rapp Hydema Syd KB-kraftblokk. Standard løftebom monteres på kraftblokk fra Rapp Hydema Syd. Båten har stort lasterom og en Kraftig Rapp hydema kraftblokk.


Ting som er nytt: -Batteri -stk 1L diesel tanker med alt nytt av påfylling slanger og givere etc . Kraftblokk type Rapp Hydema Ålesund sjukehus i mars.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift