Avstandsmler kammeret

Er på utkikk etter en hendig liten avstandsmåler. Trenger ikke måle ut til mer enn 500m, men må ikke ha treffe en låvevegg for å registrere. Ser at i den siste utgaven av JEGER har det blitt testet avstandsmålere.

Testen stiller jeg meg veldig kritisk til! Zeiss kom best ut (ikke noe Flattskytende kaliberinnlegg21. okt 2010Presisjonstest cal (223) grains. Tilknyttet Skandinavisk Høyfjellsutstyr i Bodø, men skriver som privatperson. Se, i ødemarkene, i skogensomheten, med syn av store vidder og .

Eg er medeier i Leica 8xkikkerten men andre eier var også på . Har noen god kjennskap til hva som finnes på markedet av kikkerter med automatisk hold over som Burris Eliminator har? Jakter hjort,rein,elg,rådyr og villsvin. Nikon L74-12x4 med innebygget avstandsmåler.


Denne selges for kr 60etter god rabatt på jaktdepotet. Avstandsmåler fra Nikon, Leica og Swarovski. Laser avstandsmålere med god optikk fra Natur og Fritid.


Vi lagerfører de mest aktuelle modellene i vår nettbutikk . Burris Ballistic Laserscope er verdens første kikkertsikte med innebygget avstandsmåler og automatisk kulebanekompensator.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift