Segmentine tvora

Tvora cinkuota, dengta žaliu plastizoliu. Gali būti dengta kitomis Jūsų pageidaujamomis spalvomis. Segmentinės tvoros 3D ir 2 2DS – tai pats paprasčiausias būdas aptverti teritoriją neprarandant tvoros apsauginės funkcijos ir estetiškumo. D – tai paprastas ir pigus būdas teritorijai aptverti, neprarandant tvoros apsauginės funkcijos bei estetikos. Segmentinė tvora, žalia, 25x 15mm, mm.


Tvoros iš vielos panelių lengvai pritaikomos prie bet kokios šiuolaikiškos architektūros namo. Atstumai montuojant segmentinę tvorą: tarp stulpų apie 2.

Segmentinės tvoros lengvai pritaikomos prie bet kokios šiuolaikiškos architektūros namo. UAB Tvora siūlo segmentines tvoras, pagamintas iš ir mm. Surenkamas tvoros pamatas yra novatoriškas būdas greitai, pigiai ir tvirtai pastatyti tvorą, naudojant tvoros surenkamo pamato elementus. Ral 60(žalia) 80(ruda) 70(pilka);. D mm cinkuota dažyta + milteliniu Ral segmentinė tvora, mm.


Vienas populiariausių, segmentinės 3D - 5mm tvoros variantas Sistema susideda iš panelių . Segmentinės tvoros susideda iš standžių metro ilgio segmentų, pagamintų iš 4mm arba 5mm storio plieninės vielos. Tinklinės segmentinės tvoros yra gaminamos iš arba mm plieninės vielos. Spalvos: žalia RAL 600 ruda RAL 801 pilka RAL 7016. IA jau buvau rašęs apie planus, kuriuos kiek . Segmentinę tvorą dabar labai dažnai galima pamatyti bet kuriame Lietuvos mieste.


Segmentinė Tvora 3 tai yra itin populiari ir universali tvora, tinkanti įvairių teritorijų aptverimui. Tvora suteikia tiek sauguma, tiek gražų vaizdą. Panelinis tinklinis aptvėrimas Vega B, dar kitaip vadinami 3D segmentinė tvora. Tai vienas iš pigiausių ir paprasčiausių aptvėrimo sistemų.


Dėmesio Segmentinės Tvoros Išpardavimas! SEGMENTAS 1500x25mm + STULPAS 2000x60x40mm +APKABOS vnt. Dabar yra pats geriausias laikas įsigyti tvorą ir susitarti dėl jos pastatymo.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift