Jakt kikkert med avstandsmler

En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Vi har avstandsmåler fra kvalitetsprodusentene Leica, Carl Zeiss, Swarovski, Optricron og Nikon. Geovid 10xHD-B, kikkert med avstandsmåler.

Så ut på oppløpssiden er det avstandsmålersystemet og hvordan dette fungerer ved praktisk jakt, som blir avgjørende. Swarovski EL RANGE x WB - kikkert med avstandsmåler. EL Range kikkert setter nye standarer og bidrar til at du kan oppleve mer og lykkes med jakten.


Sammenlign priser på Avstandsmåler, Binokulære, Monokulære, Teleskop, Teleskopkikkerter.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Swarovski EL Range omdefinerer begrepet jaktutstyr! Dette produktet setter en helt ny standard i klassen håndkikkert med avstandsmåler. Stort utvalg av kikkert, teleskop, stjernekikkert og nattkikkert.


Laserscope er verdens første kikkertsikte med innebygget avstandsmåler og. I korthet et fantastisk hjelpemiddel for god skyting og god jakt – ikke bare på . Terningkastet er gitt relativt til prisklassen til hver enkelt kikkert. Dette er sannsynligvis en av de aller beste kikkertene og avstandsmålerene du kan kjøpe for .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift