Kaip irengti ventiliacija name

Planuoju name įrengti ventiliaciją - šalia kamino iškelti vamzdį, jį apskardinti kartu su kaminu. Palėpėje statysiu valdomą ventiliatorių. Kad išsiaiškintumėte, ar Jūsų rąstiniame name reikalinga įrengti ventiliaciją, reikia atlikti blower-door testą ir patikrinti namo sandarumą.

Mediniame karkasiniame name naudojama mechaninė ventiliacijos sistema, kuri. Tinkamai įrengtas, gerai veikiantis ir reguliuojamas rekuperatorius traukia . Mechaninę ventiliacijos sistemą galima įrengti už 8000LTL. Natūralios ventiliacijos kainos neskaičiavau, bet bendru atveju ji susideda iš .

Oro išmetimas iš gartraukio tiesiai į lauką sandariame name neįmanomas dalykas. Turi būti įrengta triguba filtravimo sistema t. Praktiskai lieka vienintelis variantas name isirengti, kad ir nedidele, bet . Namo ventiliacija, vėdinimo sistemos projektavimas, įrengimas. Bet jei pamiršti apie vėdinimą, jei namuose įrengta tik ištraukiamoji ventiliacija,.


Viduje įrengtas šilumą kaupiantis AcuVent keramikinis elementas ir už jo esantis. Name suprojektuota decentralizuota mechaninė vėdinimo sistema su . Rekuperacinių vėdinimo sistemų montavimas.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift