Feliksnavis akcija

UAB „Feliksnavis“ – tai gamybinė įmonė, kuri gamina įvairius buitinių bei pramoninių nuotekų valymo ir gerinimo įrenginius, lauko kanalizacijos elementus. Dėl nuotekų valymo įrenginių montavimo ir lauko kanalizacijos įrengimo galite kreiptis į savo regione esančius UAB Feliksnavis tarpininkus-montuotojus: .

Feliksnavis nuotekų valymo įrenginys. Buitinių nuotekų valymo įrenginiai montuojami ten, kur nėra galimybės prisijungti prie centralizuotų kanalizacijos tinklų. ORVICO PROJEKTAI oficialus AQUA JPR, MARSEPLAST ir EKO.


Nuotekų valymo įrenginiai Feliksnavis.

UABEUROKAITRA SKELBIA PASKUTINĘ ŠIAIS METAIS PARDAVIMŲ AKCIJA ŽEMIESNĖMIS NEI PAS GAMINTOJŲ -KAINOMIS. Parduodame ir montuojame UAB“Feliksnavis“ biologinius nuotekų valymo. NUOTEKŲ VALYMO ĮRENGINIAI FELIKSNAVIS IR JŲ MONTAVIMAS,AKCIJA.


Parduodame ir montuojame „Feliksnavis“ nuotekų valymo įrenginius geriausią kaina. Buitinių nuotekų valymo įrenginiai Feliksnavis, August su . Apsistojau ties Feliksnavis ir August ir Ko. Besidomint suzinojau, kad naujiems namams yra reikalavimas, jog irenginio nasumas turi buti ne . Ketiname statyti namą, todėl labai apsidžiaugiau, kai lankydamasi parodoje „Verslas - miestui” radau net dvi įmones - „Feliksnavis” ir .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift