Metaliniai kiemo vartai

Komplektuojame ir visus tvorai reikalingus priedus (stulpus,skersinius,varžtus t.t). Gaminame ir kiemo VARTUS bei VARTELIUS pagal individualų užsakymą. Metaliniai kiemo vartai Jūsų poreikiui.

Platus kokybiškų metalinių kiemo vartų asortimentas už žemą kainą. Tvoros metalinės segmentinės, tinklinės tvoros, metaliniai kiemo varteliai, bei stumdomi kiemo vartai, automatinai kiemo vartai. Metaliniai vartai su kalvio darbo elementais, tipas: Kiemo vartai, meniu: Metalo gaminiai, kalba: Lietuvių.


Metaliniai kiemo vartai, tvoros, turėklai.

Valakėlių kalviai gamina ir montuoja kaltinio metalo atveriamus ir stumdomus lauko vartus, tvoras, turėklus. Slenkami kiemo vartai – idealus sprendimas įvairioms pravažiavimo angoms ir ten, kur į vidų varstomiems vartams nėra vietos. Automatiniai kiemo ir garažo vartai aukščiausia kokybė, geriausiomis kainomis.


Metaliniai kiemo vartai Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Stumdomi, atveriami, automatiniai kiemo vartai. Mūsų projektuojami ir montuojami kiemo vartai kaina ir kokybe nustebins kiekvieną!


Metaliniai kiemo vartai L=7m, aukštis H=1. Tai modernaus dizaino metalinės konstrukcijos slankiojantys kiemo vartai.

Slankiojantys vartai gali būti su klasikiniu metaliniu užpildu, metaliniais strypais . KAINOS Standartinių slankiojančių kiemo vartų rėmų su segmento užpildu. Gaminant vartus be užpildo – Eur nuo . Pasirinkite iš įvairių išmatavimų Tvora. Dvivėriai vartai ir varteliai komplektuojami su visais reikalingais mechanizmais, reguliuojamais vyriais, užraktais ir stulpais.


Dažniausiai užsakomi įmonės gaminiai - tai slenkantys kiemo vartai. Taip pat gaminami metaliniai rankiniu būdu atidaromi vartai, atveriami varteliai, užsiimama . Metalinių vartų ir vartelių užpildams naudojame įvairias medžiagas: medį,. Klasikiniai varstomi kiemo vartai yra sudaryti iš dviejų varčių, - atsiveriantys į kiemo . Metaliniai kiemo vartai WIŚNIOWSKI Stumdomi kiemo vartai Slenkantys į šoną vartai pagaminti iš plieninių.


Dėl vietovės reljefo, dėl kliento poreikių ir galimybių, todėl norint priimti teisingiausią sprendimą, skambinkite - atvyksime, . Stumdomi kiemo vartai, taip pat vadinami slenkančiomis sistemomis yra ypač patogus pasirinkimas. Metaliniai juodi dvigubi vartai su lapeliu akcentais Midama .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift