Ny fjernkontroll get

Nå lanserer vi en helt ny tv-opplevelse som er tilpasset en moderne hverdag. Get tv-app fungerer som fjernkontroll om du har oppgradert din Get box II . Ved å aktivere WIFI på din fjernkontroll får du en raskere fjernkontroll, i tillegg til at.

Vi har laget en ny fjernkontroll som er spesialtilpasset din nye tv-opplevelse. Get TV En ny tv-opplevelse Fjernkontroll Aktiver WIFI Aktiver WIFI på din. Ved å aktivere WIFI på din fjernkontroll får du en raskere . Den nye fjernkontrollen fra Get er designet for å spille sammen med den nye TV-opplevelsen.

Fjernkontrollen er enkel å bruke og har en . Trykk på ”Jeg vil oppgradere” så sender vi den en ny fjernkontroll sammen med informasjon om hvordan du oppgraderer din Get box II. Er det noen her inne som vet NÅR en oppgradering av Get Box II kommer? Jeg fikk ny boks og fjernkontroll fra Get for en stund tilbake. Då kan du bruke Get-fjernkontroll til å slå av og på tv-en, samt regulere lyden.


Når ein ny sesong startar vil Get-boksen automatisk ta opp denne. Trenger fjernkontroll til Get pvr boks. Guttungen tok livet av vår fjernkontroll, fikk ny av Get uten spørsmål. Hei, om man trenger ny fjernkontroll kan man da hente den ut på f.

Hei, var innom min lokale forhandler før påske og fikk beskjed om at det kunne bestilles fra april, må ha ny fjernkontroll for denne .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift