Packraft norge

Packrafting er en relativt ny villmarksaktivitet i Norge til tross for at den er som skreddersydd for oss her i landet. Packrafting er gjort mulig av ny materialteknologi . Packrafting er en sterkt økende friluftsaktivitet i Norge.

Vi leverer robuste og anerkjente packrafts. Skaff deg en packraft og start med packrafting du også! I fjor kjøpte jeg en packraft og passende tilbehør.


Til sammenligning koster samme åre 27kr i Norge.

Lengre Elvestrekninger i Norge uten stryk og dammer. Alpackaraft - erfaringer - Kano, kajakk eller packraftinnlegg27. FINN – Alpacka Denali Llama - Packraftm. BufretSelger min pent brukte Denali Llama-packraft. Kun brukt noen få ganger i nærområdet.


Kjøpt i Norge, så norsk garanti- og reklamasjonsrett er gjeldende. En lokal kjøper er å foretrekk, men den kan sendes. Hvor ofte har ikke en fjellfisker sett fisk vake utenfor rekkevidde.


Kanskje prøvd å tyvlåne en båt som lå ved bredden.

Vi er en familie på fire som er i full gang med et Norge på tvers-prosjekt. Sykkelturen vår Norge på tvers i sommer kunne lett ha vært sommerens høydepunkt. Men når mamma endelig får fri fra jobben . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift