Promillemåler biltema

Bil, MC, Båt, Friti Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy. Forbruker › BilBufretLignendeEr ikke helt sikker på om dette blir riktig forum, men prøver nå for det. Noen som vet hvor en kan få tak i en bra og rimelig promillemåler?

Som referanseapparat brukte vi UP's egen promillemåler, som er kalibrert etter politiets forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at dette, samt at de . I de senere år har flere tusen nordmenn gått til anskaffelse av promillemåler, for å være bedre føre var enn etter promilletatt bak rattet. Mange tror en promillemåler kan gi deg en god indikasjon på om du er edru nok til å kjøre bil.

Denne testen viser at de knapt er til å stole på. Smarte produkter og løsninger har vært vår lidenskap siden 1918. Et av apparatene som kom dårlig ut hos oss, Biltemas alco tester til 6kroner, blir karakterisert som ikke godkjent i MHF-testen.


Vær oppmerksom på testere fra bensinstasjoner, Clas Ohlson, Biltema etc. Bil, MC, Båt, Friti Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy. Forbruker › BilBufretLignendeEr ikke helt sikker på om dette blir riktig forum, men . Ingen erfaringer to “AL 70Promillemåler”. Jag har kört på Biltema en vinter nu, och däcket har inte tappat en enda dubb.


Men dom är platta som en åker i skåne.

Gol Næringspark Glitreveien 20-2 35Gol (Buskerud). Søk etter promillemåler nordland ga Gule treff. Søk etter promillemåler troms ga Gule treff. Merk at kjeder som Biltema, Dekkmann og Dekkpartner ikke har nettbutikk. Det finnes jo en såkalt promillemåler?


Fås blant annet på Biltema, Claus Olson osv. Denne artikkelen ble skrevet med i promille ifølge min promille-måler fra Biltema. Jeg står dog inne for alt som er skrevet her, inkludert at .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift