Isolasjonsmling hyspentkabel

Hvorfor er ikke kappetester og megger tilstrekkelig for å teste en høyspentkabel? Kappetesting er en viktig del av sluttkontroll ettersom kappeskade kan føre til . Fagstoff: Framgangsmåte ved isolasjonsmåling (megging).

Hva er krav til isolasjonsmotstand for et 11KV høyspent anlegg offshore? Hva testspenning i forhold til drifts . Hvis man har funnet kritiske verdier ved måling av dielektrisk respons. Ved en sluttkontroll på en lavspenningsanlegg skal man måle at isolasjonen mellom strømførende ledere og PE leder og utsatte ledende deler .

Praktisk betjening av instrumenter samt bruk av . Les artikkel i VOLT magasinet, utgave nummer i 201 som omhandler høyspenttesting av kabler med AC og DC. Isolasjonsmåler blir gjort for å sjekke at det elektriske anlegget ikke lekker. For å forsikre oss om at det ikke er lekkstrøm i installasjonen, . I motsetning til for lavspentkabel benyttes ikke isolasjonsmåling som en tilstandskontrollmetode for å avdekke tilstanden til isolasjonen.


Dette måleskjemaet gjelder for isolasjonsmåling av de forskjellige objektene som inngår.

Multikanalen sto til deres forventning . Isolasjonsmåling mellom faser må måles med laskene fjernet fra. Etter utførte isolasjonsmålinger på glassisolatorskålen viser resultatene at etter. V, da det er et høyspentlegeme som ble testet. Plassmonterte skinner og prefabrikkerte isolerte samleskinner skal prøves med 50kV i ett minutt.


Anlegget skal isolasjonsmåles før spenning settes på.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift