Oppbygging yttervegg tek10

Anbefalte løsninger til de nye energikravene (2016) i Teknisk. Boligbygning med laftede yttervegger må tilfredsstille. TEK stiller funksjonskrav til samlet lufttetthet for ferdige bygninger . Er det slik, fra ytterside: Kledning, lekter, vindsperre, reisverk med cm isolasjon, diffusjonssperre, utlekting med 5cm isolasjon, . Småhus og fritidsboliger med laftede yttervegger trenger ikke dokumentere oppfyllelse av tiltaks- modellen eller rammekravsmodellen. Helårsbolig og fritidsbolig med laftede yttervegger.


Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK10) krever.

Eksempel på oppbygning av bærende yttervegger med brannmotstand. Det er Teknisk Forskrift av 20(TEK10) som setter de pålagte. Oppbygging av vegg med gjennomgående stender i I-profil. For boligbygning og fritidsbolig med laftede yttervegger gjelder følgende:. Rehabilitering av gamle bygårder 701.


TEK10) med egenskaper, bruksområder og betingelser for bruk som angitt i dette. TEK10) med egenskaper, bruksområder og betingelser for bruk som angitt . Anbefalinger: n 2mm i yttervegg n 300-3mm i tak. Fokus på: n Isolasjon n Tetthet n Kuldebroer n Nøyaktig . Les her om hva TEK – § 13-sier og unngå typiske skader på ditt baderom. Prinsipiell oppbygging av yttervegger foruten bærekonstruksjon, består av kledning,. Det er utviklet en bransjenorm for boliger som sier at yttervegger i. Mange kjenner til oppbygging av yttervegger med teglforblending.


Teknisk forskrift, TEK §13-Generelle krav om fukt. Blant annet vil økte nedbørsmengder stille større krav til utforming og oppbygging av yttervegger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift