Hva gjr gldeplugger

En glødeplugg er en elektrisk anordning i en dieselmotor for å forhåndsvarme drivstoffet i sylinderen for at den skal antennes. Men de har en plugg som kalles en glow plug som er viktig å bruke en dieselmotor kjøretøy i kaldt vær. En glødeplugg har mange viktige funksjoner.

Discovery ForuForrige vinter hadde jeg startproblemer og sto ute i tjue blå og bytta glødeplugger. Glødeplugger - Discovery Foruminnlegg25. D3: glødeplugg-bytte; fastpris eller sjansespill.


BufretLignendeHva gjør en glødeplugg?

Glødeplugger er spesielt for dieselmotorer. Diesel tenner ved en kombinasjon av varme og trykk, og ved kald motor hjelper . Lurer på om ikke det er noe feil med glødeplugger. Er det noen som vet nøyaktig hvordan jeg går frem? Startsproblem Audi A19Diesel (Glødeproblem?)innlegg21. Glødelampa lyser konstant i en Vitoinnlegg23.


Dette er funksjonen til forvarmer-systemet og bruken av glødeplugger som varmekilde. Ved å tilføre spenning til glødepluggen, blir . Så, noen andre ideer om hva problemet kan være?

Litt surt å bytte glødeplugger om det ikke er det som er problemet, da det koster en liten . Båtforumet: Har mistanke om at ein eller fleire av glødepluggene er defekt, korleis sjekker eg om dei er ok? Men å bytte glødeplugger er ikke noe hokuspokus. Tenner blir vel feil ord her, men du skjønner vel hva jeg mener. En dårlig eller ikke fungerende glødeplugg lar diesel lekke ut i eksosen, og når den antennes blir det hvit røyk som forsvinner .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift