Nynorsk bøyning ordbok

Oversettelsen av ordet bøying fra Norsk (Nynorsk) til Norsk (Bokmål) med synonymer, antonymer, definisjoner, eksempler, uttale, avledede ord og mer. Vi har dessverre ingen informasjon om ordet 'bøyning' i nynorskdatabasen. Vanlege feilkjelder: Skrivefeil: Sjekk skrivemåten!

Vi har dessverre ingen informasjon om ordet 'BØYNING' i nynorskdatabasen. Han er sed ho er sed barnet er sett, dei er sedde på byen saman. Ordbøkene ble flyttet til Universitetet i Bergen 5. Ordbøkene passer også for andre som ønsker å lære norsk — bokmål eller nynorsk.

Fra denne siden har du direkte tilgang til alle nettordbøkene i serien og til . Bruk Nynorsk sjekkliste, som du finn på side i Fabel til å avgjere om du treng å slå opp i ordboka for å finne ut korleis orda skal bøyast. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Vanskar når du skriv nynorsk – ei rettleiing; Genitiv på -s; Om bruken av passivformer på -st.


I lista står full bøying: mamma, mammaa, mammaer, mammaene. Nokre få hankjønnsord har heilt uregelrett bøying. På denne sida finn du ei kort administrativ ordliste frå bokmål til nynorsk.


Lista er meint å vera eit hjelpemiddel for offentleg tilsette som skal. Det stemmer at verbet bøyes å dette – detter – datt – har dettet på bokmål.

Vil du hjelpe til med å skrive ordbok? Bøyning (uregelrett bokmål, regelrett nynorsk). Ovewrsettelse - Nettresurser som hjelper deg med bøying av engelske, tyske.


Skoleelever i Akershus har som regel bokmål som hovedmål og nynorsk som. De er på mange måter et ordbok-par, med henvisninger til hverandre, og det er . Title: Bokmål- nynorsk ordbok, Author: Cappelen Damm, Name:. Fordelen med en ordbok i forhold til en nynorsk ordliste er at elevene kan slå opp. Regler for endinger i nynorsk - posted in Skole og leksehjelp: Hei, jeg sliter.


Intetkjønn bøyes som på bokmål, men får a-endelse i bestemt flertall.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift