Biltema lambdasonde toyota

Titan-lambdasonde av universalmodell. Lambdasonden (oksygensensoren), som alle moderne motorer er utstyrt me er vanligvis plassert i det fremre eksosrøret (rett under manifolden) eller i . Man skal koble seg på signalledningen til lambdasonde. Er det noen som har forsøkt en sånn, en leders, og hvet hvilke farger som skal hvor?


Kablene på Biltema-greia var ikke merket. Lambdasonder med eller ledninger er sjelden brukt, men det finnes på en del gamle biler. Fikk løst broblemet ved å kobble ut sonden i motorstyringen. Er vistnokk ikke helt etter bok, men det funka. Om du har tomler så kjøper du deg en heynes bok -koster 2kr på f. Biltema sin lambda fungerte bra på min gamle 90iallefall.


Biltemas lambdasonder af universaltype passer til de allerfleste biler, hvor den originale lambdasonde har en, to, tre eller fire tilslutningskabler, dog ikke til biler . Har bara biltemas multimeter men den borde väl hinna med? Jag bytte till en universal lambda från Biltema och nollade ecu genom att. Kan berätta lite hur Toyota fungerar, troligen precis samma sak med . Jag behöver byta den främre lambdasonden på min V- motor B5244S. Biltemas grejer så om vi bortser från det så undrar jag om någon vet vilken av biltemas lambdasonder som bör passa på min motor? Andre forumemner med biltema wideband sonde.


Gå til Ankerplade toyota corolla (35) - Toyota reservedele Køb brugte dele til Toyota på. Hva med lambdasonder, kan de føre til økt forbruk hvis de ikke er i orden? Alt dette får du på Biltema til en rimelig penge (og nei, akkurat dette kan på andre siden av bergen da) Kjøpte heller plugger hos Toyota selv :) . Titanium-lambdasond av universalmodell.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift