Pvc vinilines plyteles

Tai galioja ir klijuojamoms ir surakinamoms PVC lentelėms. Pačios plytelės garsą slopina nuo iki db. Lentelės susijungia viena su kita be matomo tarpelio, .

PVC lentelės yra visiškai atsparios vandeniui, jo neįgeria. Ir dar: to paties rašto, bet skirtingų matmenų plytelės lengvai jungiasi tarpusavyje ir gali būti . Neturinčios analogų montavimo paprastume Dream Click vinilinės plytelės turi daugybę kitų. Po šiuo sluoksniu yra pvc plėvelė su atspausdintu raštu.

PVC (Polivinilchlorido) bei vinilo grindų dangos skirtos tiems, kurie pageidauja, kad grindys tarnautų ilgai ir nereikėtų itin jomis rūpintis. LVT, Luxury vinyl tiles, PVC parketo imitacija suteikia daug galimybių sukurti. Designflooring - tai unikali vinilinė grindų danga imituojanti medines grindis. Vinilinės (arba kitaip —PVC) grindų plytelės greitai pasaulyje populiarėjantis, tačiau Lietuvoje dar mažai žinomas produktas.


Taigi prasidėjo vinilinės dangos paieškų maratonas, aplankėm dešimtis. PVC) suarmuota stiklo audiniu ir padengta Poliuretanu iš viršaus PU, . Kokybiskai klojame pvc dangas,pvc lenteles ir plyteles, kilimus, viniline danga, naturalia danga, bei visas rulonines dangas. UAB BPII pagrindinė veiklos sritis - mažmeninė bei didmeninė prekyba PVC grindų dangomis.


Vinilinė grindų danga turi daug privalumų.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift