Takvann på hytta

Et tankanlegg er en alternativ måte å få helårs vannforsyning til hytta. Samle opp filtrert takvann og la en pumpe i tanken forsyne hytta med helårsvann.

Våre løsninger anvendes i husholdninger, hytter, båter, bobiler, campingvogner etc. Vannet blir renset der hvor du trenger det, og du får rent vann, uansett hvor . Det finnes mange veier til innlagt vann på hytta, og her får du presentert de fleste.

Fordi takvann vil føre med seg planterester, sot og annen . I over ti år har Tom restaurert hytta fra 1714. Gode og dårlige vannpumper - ByggeHytte. Produkter › HusholdningBufretHytte- og fritidsfilteret et er frittstående filter for rensing på steder hvor det ikke er innlagt vann. Her kan snøvann, takvann, brønnvann, samt vann fra bekk og . Vera vannfilter for rensing av takvann, nypris hos hyttetorget kr 355 ubrukt og komplett med veggfeste.


Har to gamle tanter som har ei hytte på gilja uten vann. For og slippe og dra vann inn heile tiden tenkte eg og samle tak vann i tank med filter. Jeg holder for tiden på å bygge hytte hvor jeg har bestemt meg for å droppe innlagt vann og heller satse på takvann.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift