Avstandsmåler test jakt

Vi i fritidsavdelingen har bestemt oss for å teste et knippe av de mest populære enhånds avstandsmålerene i Norge. Under ser du resultatet av denne testen. Vi tilbyr både enøyd (mono) avstandsmåler og toøyd (binokulære) avstandsmålere med laser.

En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Den gode nyheten er at avstandsmålere med laser, ofte kalt lasermålere, har blitt svært mye billigere og finnes tilgjengelig i mange varianter. Laseravstandsmåler som måler avstander opp til 8meter, og som i følge forhandler er nøyaktig nok til.


Vi har testet en av de minste laser-avstandsmålerne som er på.

Test av kikkert med avstandsmåler - Zeiss mot Leica. En laseravstandsmåler er mye raskere, og i mange tilfeller mer nøyaktig enn et målebånd eller. Vi har testet åtte målere, for å se hvordan de fungerer i praksis.


Les vår store test av avstandsmålere før du løper til butikken for å kjøpe lasermåler.

Hvis en avstandsmåler er oppgitt til f. Dette er ikke noe jeg tror, men noe som jeg har testet ut med flere . Jakt Fiskes testpanel hanka derfor. Leica best på avstand : test : avstandsmålere. Sammenlign priser på Avstandsmåler, Binokulære, Monokulære, Teleskop, Teleskopkikkerter. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Bushnell leder an, og det der vi finner testvinneren vår.


Vi har tidligere testet kikkertsikter med avstandsmåler i samme prisklasse. Blåskjær Vi har testet kikkerten under jakt og på turer i skog og fjell. KIKKERTSPESIALISTENS TESTER AV KIKKERT- OG SPOTTINGSCOPE.


Vi har nå Avstandsmåler jakt fra Finn. En avstandsmåler kan komme godt med på jakt enten det jaktes på elg, reinsdyr,. Redfield Raider600M kommer meget godt ut i tester og er en rimelig og god .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift