Blinkende gult lys på kjøretøy

Når vi ser et kjøretøy med blått lys viker vi og tar hensyn. Blinkende gult lys blir også misbrukt eller brukt i situasjoner der det ikke trengs. Bil kan ha en eller flere lykter som gir hvitt eller gult arbeidslys.

En bil skal ha to nærlys, med hvitt eller gult lys. Roterende og blinkende gult lys (ofte kalt saftblander) er tillatt brukt der kjøretøy brukes på en . For gult blinkende lys gjelder bestemmelsene i § 28-nr. Roterende og blinkende gult lys er tillatt der kjøretøy brukes på en uvanlig måte, eller i strid med trafikkreglene.

For eksempel til graving ved veikanten, . Vi har også et bredt utvalg av LE både kjørelys, fjernlys og arbeidslys. Blinkende eller roterende gult lys er tillatt der kjøretøy brukes på en . Oransje eller gult blinkende lys indikerer at det er snakk om et kjøretøy som KAN finne på å opptre i strid med trafikkreglene, f. Blinkende gult varsellys skal benyttes av alle vegarbeidsmaskiner og kjøretøy i arbeid på veg når disse fraviker bestemmelsene i trafikkreglene eller må foreta. Husk at det kreves lyktespylere og at kjøretøyet har automatisk nivåregulering. Blinkende gult lys: Roterende og blinkende gult lys er tillatt hvis .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift