Star tour kreta platanias

Platanias er et av Kretas mest allsidige og fargerike feriesteder og vi har har. Blant hotellene finner du et familievennlig Blue Star men også barnefrie hotell. Her bor du ved stranden der Platanias møter Agia Marina. Ved stranden og med en av Platanias beste beliggenheter. Blue Star Atlantica Caldera Bay ligger ved stranden i en tverrgate i sentrum av Platanias.


Her finner du leiligheter med plass til personer, noen har til og med et . Vores rejser til Platanias på Kreta tager dig med til en af øens mest mangfoldige. Blandt hotellerne er et familievenligt Blue Star, men også børnefrie hoteller. Leiligheter Varouxakis ligger i en skråning ovenfor Platanias blant oliventrær og. Nyoppussede Porto Platanias Village ligger rolig til nær både sentrum og stranden. Du har basseng og snackbar samt tilgang til søsterhotellets fasiliteter.


Se film fra Star Tours fantastiske verden. Se flotte bilder og få mer informasjon om fasilitetene på Santa Helena Beach, Platanias. Restplasser til Platanias, Kreta, Hellas finner du her.


Sammenlign priser fra alle de store selskapene og finn billigste restplass til Platanias, Kreta, Hellas.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift