Koblingsskjema l lt n

Illustrasjon 9: Man kobler en leder til L og en leder til N (enfase). Fra taket kommer det ledninger: svart, blå og gul og grønn. Hvilke Bokstav og farge hører sammen?


Mulig du vil få vifta til å gå kontinuerlig ved å laske mellom L og LT, det skal. Om du bare følger koblingsskjemaet i monteringsanvisningen vil det nok . Koblingsskjema er naturlig vis ikke med og merkingen er litt diffus synes jeg. Brun og en hvit ledning som går inn på samme, merket: N - Sort ledning, merket: L - Blå og en hvit ledning som.

Når du ikke skjønner et så enkelt koblingsskjema skal du ikke drive med elektrisitet. Det ville ikke hatt noe å sagt uansett,. Skjønner jo at L og N ikke har så mye å si, lurte bare på hva det stod for. Kontakterna L och N kopplas till fas respektive noll med L och LT kopplas till en jumper. Fläkten går på en kon- stant hastighet, bruksinställningarna är av.


Fra taket kommer det ledninger: svart, blå og gul og grønn. Vekselstrømanlegg hvor spenningen svinger. Når du utfører en kobling må du nødvendigvis bruke de fargene som . N, O, Y: Valgfrie, for gjentatt bruk innenfor et anlegg (må defineres). L-LT-N, Ska man ha en bygel mellan L. LT betyder väl att du ska ha en tändtråd där från tex lyset eller en . Funksjonen er ikke tilgjengelig ved tilkopling etter koblingsskjema 2. Dette festet sitter midt i støpselet, mens de to andre festene sitter på hver sin side.


De er noen ganger merket N og L, men andre ganger er det . Baksiden på bryteren er det et koblingsskjema. Pil ut betyr at den skal til bryteren. L er der strømmen tilkobles og B er et blindungt og brukes til å koble.


I dette oppdraget er det installasjonstegning og koblingsskjema. Tilkoblingspunktene på bryteren er merket med L og N på den ene siden og to. N: Nolledare (endast för nätmatning 220–2VAC). L: Faseleder (kun til nettspenning 220–2V AC). INNSTILLING AV KOBLING OG MANØVERHENDEL PA HVP-25.


Motoren er da innsti lt på den største effekt som den kan avgi,. Meemhvanføcíepumpe med dübbel membran N.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift