Rekuperatorius komfovent

KOMFOVENT DOMEKT serijos vėdinimo įrenginiai skirti gyvenamųjų patalpų vėdinimui. BufretLignendeOversett denne sidenKOMFOVENT kokybiška ir patikima vėdinimo įranga.

Komfovent rekuperatorius išsiskiria savo kokybe, patikimumu, kuria komfortišką, sveiką, darbingumui palaikyti palankų patalpų klimatą. Vertikalus rekuperatorius su priešpriešinių srautų plokšteliniu šilumokaičiu. MITSUBISHI ELECTRIC vėdinimo sistemos - sieninis mini.


ALASCA EKO 4plokštelinis rekuperatorius su higroskopinės celiuliozės.

Rekuperatorius KOMFOVENT REGO 4rekuperatorius yra . Rotacinis rekuperatorius (palubinis). Komfovent Domekt Rego 400VE rekuperatorius su elektriniu šildytuvu W4AMA-DOMEKT400VE. Idealiai tinka pirčiai, sporto salei ar kur yra didelė drėgmė, . Parduodamas rekuperatorius su rotaciniu šilumokaičiu. Visiškai nenaudotas metus prastovėjęs šiltose patalpose. Namo vėdinimui pasirinkau Komfovent gamintojo rekuperatorių.


KOMFOVENT DOMEKT serijos vėdinimo įrenginiai skirti gyvenamųjų patalpų, kurių bendras plotas yra 40-2m² nbsp;vėdinimui. Rotaciniai rekuperatoriai: Rotacinis rekuperatorius Komfovent REGO500HE namo ventiliacijai.

Gyvenamojo namo rekuperacinės sistemos projektas dažniausiai . Vėdinimo metu iš patalpos šalinamo oro šiluma grąžinama į patalpą. Rekuperatorius Komfovent Domekt Rego 2VE- 4VE. Domekt serijos rotorinio vėdinimo įrenginių . Sieninis mini rekuperatorius TwinFresh Comfo RA. Komfovent, tai lietuviški, itin tylūs ir ekonomiški rekuperatoriai už patrauklią kainą. KOMFOVENT DOMEKT REGO 400VE - absoliučiai tokį pat, kaip pas.


Komfovent atnaujino informatyvų filmuką apie rekuperatorius.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift