Husfarge 2016

Mens grått fortsetter sin seiersgang som utvendig husfarge, roper fargeeksperter varsko og lurer på om vi egentlig ønsker oss . Skal du bygge hus eller skifte kledning? Visste du at du kan spare MYE tid og samtidig få en lengre levetid på kledningen ved.

Men hvitt er fortsatt den mest populære husfargen her i landet. De siste årene har vi sett en økende bruk av monokrome (ensfargede) farger . Lyse farger og lette gråtoner har lenge vært en trend både i mote- og interiørbransjen. Det har satt sitt preg på husfasadene.

Det er mye mer enn personlige preferanser som bør påvirke valg av husfarge. Har du bestemt deg for å bytte farge på boligen, eller friske på den du har? Informasjonskontoret for farge og interiør, Ifi, har denne uken . Jotun lanserte tidligere i år en spesialutviklet maling for hvite hus, kalt OPTIMAL OptiWhite.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Tips til deg som skal velge husfarge. TRENDTING: Dypgrønt, messing, stormønstret tapet og plante i terrakottapotte er blant tingene som gjør Carola Edwardsens hjem trendy.


Nå er vi i juni, og vi kan rope ut NÅ ER DET SOMMER! Kine Angelo er universitetslektor i byggekunst, form og farge ved NTNU, og forsker på blant annet husfarger.

Når du skal velge husfarge er det viktig å ta hensyn til naturen og omgivelsene forøvrig. Store deler av året har vi kaldt lys i Norge. Jeg liker fargen på huset #møreroyal #moelven #brun #mørk #husfarge #husfasade.


Farge 20fra Fargerike, Norges største fargehandel, er rødt. Stikkordene for fargen er pasjon, kraft og vitalitet. Kine Angelo, som er universitetslektor i byggekunst, form og farge ved NTNU, og forsker på blant annet husfarger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift