Rs virus spedbarn

Nesten alle barn har gjennomgått RS-virus infeksjon før to års alder, men de. RS-virusinfeksjoner er en hyppig årsak til at spedbarn innlegges i sykehus. RS-viruset gir en kraftig forkjølelse.

Men det er slimet som er problemet, og årsaken til at viruset kan være så farlig for små barn. Hva er RS virus og hvordan kan du få det? Er det farlig for barn i -årsalderen ? Nesten alle barn blir smittet av RS-virus før de fyller to år.

De fleste opplever det som en vanlig forkjølelse, men for noen blir det så alvorlig at de . Vanligvis gir RS-virus bare lette symptomer som en forkjølelse. I Sverige frykter de nå en RS-virus-sesong som likner sesongen for to år. RS-virus gjør seg mest gjeldende i vintermånedene og tidlig på våren. Barnet kan bli veldig medtatt og sykehusinnleggelse kan bli nødvendig.


RS-virus er forkortelse for respiratorisk syncytialvirus. Les også: Morsmelk er den mest miljøforurensede mat spedbarn kan få i seg . Infeksjoner med såkalt RS-virus er ekstra vanlige i vinterhalvåret. Hos oss voksne oppleves det som regel som en vanlig forkjølelse, men spedbarn kan få .

RS-virus er en vanlig årsak til nedre luftveisinfeksjoner hos spedbarn og små barn. Det er viktig med god håndhygiene for å redusere risikoen for RS-virus.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift