Obos medlemskap

Gunstige tilbud og rabatter, og siste nytt om våre nye boliger. Logg inn og få tilgang til din medlemsside. Hvis det er første gang du logger deg på må du registrere deg som bruker lenger ned på siden, under Ny bruker? Forkjøpsrett på 0boliger i store deler av Norge.


Som OBOS-medlem har du forkjøpsrett til 0nye og brukte boliger i store deler av landet der du stiller foran i køen. Visste du at du også kan gi bort OBOS-medlemskap i julegave? Dette er den perfekte gaven til den som ønsker en enklere vei inn i dagens tøffe boligmarked. Jeg lurer på hvorfor folk kjøper OBOS medlemskap til dåpsbarnet eller konfirmanten? Det koster jo 200kr i mn er det en fordel å få . Familien Ring Bøckmann benyttet seg av et knippe medlemsfordeler i OBOS og sparte nesten 10.


Kamilla Berggrav og familien hennes har imidlertid mistet to leiligheter på grunn av forkjøpsretten som følger med et OBOS-medlemskap. OBOS-medlemsskap - posted in Økonomi: Hei Noen anbefalte meg å bli medlem i OBOS, da dette ville gi en fordel når jeg skal kjøpe bolig i . Andre betingelser: Det koster 5kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 2kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 5kroner ved innmelding og deretter . Finn Ulrik Kvalheims seks barnebarn er rammet av at Obos plutselig. Stor-Bergen boligbyggelag ville være en god idé. Det lettet litt på sorgen å vite at det var flere enn meg som ble tynt av rettighetshavere med et Obos-medlemsskap de antakelig fikk i . Eller kan det bare overføres mens medlemmet lever?


Tall fra OBOS viser at i mai i år ble hele prosent av boligene kjøpt på. Et medlemskap i OBOS kan overføres til nære familiemedlemmer. Jeg planlegger å kjøpe meg leilighet i nærmeste fremti og for en stund siden fortalte besteforeldrene mine meg at de har et mange år . Du kan jo bare melde deg inn sier du, vel husk følgende, gir du ett obos medlemskap i dåpsgave som kanskje aldri vil bli brukt så påfører du den nyfødte en evig . Borettslaget er tilknyttet OBOS, og alle andelseiere er derfor medlemmer i OBOS.


Eier av abonnementet må ha et gyldig OBOS-medlemskap for å oppnå rabatten . Tidligere kunne to personer, som skulle dele bolig, ha felles medlemskap i OBOS. Med de nye borettslovene som skal gjelde fra 15. Det er langt ifra bare de unge som er medlem i OBOS. Aase og Svein Håkonsen har medlemskap fra 19og gir gjerne bort ansienniteten til . OBOS er et boligbyggelag-konsern som eies av medlemmene.


OBOS er medlem av Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). UNGDOMSKORTET er ein gratis medlemskap for ungdom mellom og år. OBOS-RABATT OBOS-medlemmer får omlag rabatt på 2 . Stadig flere OBOS-medlemmer bruker forkjøpsretten og. Man kan fortsatt arve medlemskap, men det er slutt på den tiden hvor du som 20 . Som OBOS-medlem får du rabatt på en rekke kultur- og sportsarrangementer.


Betaler du med OBOS Kredittkort får du i tillegg prosent rabatt på kjøpesummen . Norge › Oslo › Oslo SentrumBufretSom medlem i OBOS kan du låne og spare penger til betingelser som er blant markedets beste. I tillegg gir medlemskortet inntil prosent rabatt på forsikring, . På jakt etter gave til en konfirmant? Et medlemskap i OBOS kan utgjøre hele forskjellen når tiden kommer for å stå på egne ben.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift