Star tour kreta

På Kreta har vi et stort utvalg for alle –fra familier til fotturister. Minst TTTT med stort bassengområde; Blue Stars aktivitetsverter; Restaurant, bar og kaffebar . Feriereiser › Hellas › Kreta › RethymnonBufretRethymnon på Kreta er en sjarmerende småby med en lang strand og et stort.

Minst TTTT med stort bassengområde; Blue Stars aktivitetsverter; Restaurant, . Platanias er et av Kretas mest allsidige og fargerike feriesteder og vi har har. Blant hotellene finner du et familievennlig Blue Star men også barnefrie hotell. Minst TTTT med stort bassengområde; Blue Stars aktivitetsverter; Restaurant, bar og kaffebar.

Du reiser til Chania på Kreta dersom du vil bo i en sjarmerende havneby med venetianske kvartaler, fiskebåter, gallerier, barer, romantiske restauranter og . Velg mellom Chaniakysten, Rethymnon, Agios Nikolaos og hyggelige småbyer. Minimum TTTT med stort poolområde; Blue Stars aktivitetsværter; Restaurant, bar og kaffebar; Træningstips og løberunder; PlayHotel og Bamse for børn . Kreta er en sommerfavoritt blant mange nordmenn, nå utvider Star Tour tilbudet og åpner direkterute fra Ålesun Torp og Oslo til Heraklion på . Vi bodde på et hotell med stort aktivitetstilbud for alle aldersgrupper, og hvis vi hadde testet det totale tilbudet, ville nok Star Tour vunnet. Sammenlign og bestill billig restplasser - kun fly til Kreta (Hellas) med TUI. Spar penger på charter, weeken all inclusive, samt fly og hotell med Nordens .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift