Soft mint jotun

Soft Mint 75er en mil frisk mintaktig farge. Vakker inntil den mørkere 71Minty Breeze. Se fargene til temaet Everyday Balance fra Jotuns Lady Balance fargekart.

LADY Balance 71MINTY BREEZE 75SOFT MINT. Derfor velger jeg den som min favoritt. Ertris - min favorittfarge fra Jotun LADY. Den er lekker til både lysere minttoner som feks LADY 75Soft Mint, samt de gylne gråtonene og de mørkere grønne fargene Balanse og .

Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Vegg bak skap er malt med LADY Balance 75Soft Mint. Fantastiske LADY 75Soft Mint fra vårens vakre fargekart, er en soleklar favoritt i Fjeldborgheimen! Den er i ferd med å smyge seg inn i de . I gangen vil jeg ha LADY Soft Mint på veggen sammen med en mørkere nyanse på gulvet!


Døra til toalettet hadde rosa retrotapet som katten hadde fått revet en og annen bit av og gulvet i vindfanget… 1Kommentarer. Lisbeth Larsen, fargesjef og trendansvarlig i Jotun, ser trendene lenge før de fleste. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift