Solpanel norge

Med det gunstigste scenariet i Norge i dag vil det ta år å tjene inn investeringen i et. TILBAKEBETALING AV SOLCELLEPANEL PÅ TAKET. Mens svenskene står i kø for å installere solceller på taket, går det tregt i Norge.

Solcellespesialisten leverer alle typer solcellepanel til meget lave priser. Vi har polykrystallinske solcellepanel, disse kalles også multikrystallinske solcellepanel . Vi installerer solceller og gjør det enkelt for alle å kjøpe grønn energi med billig og kortreist Nabostrøm. Norsk solenergiforening er en ikke-kommersiell medlemsorganisasjon som arbeider for økt kunnskap om og økt bruk av solenergi.

Basert på takvinkelen og retningen så har vi fargelagt alle tak i Norge basert på hvor mye solenergi den aktuelle flaten kan fange opp av sola på årsbasis. I ti år var Norge en ledende solcellenasjon, før vi ble utkonkurrert av Kina. Nå vil både industrien og forskningsmiljøet å gjenreise den norske . Familien Røsvik kjøper halvparten så mye strøm fra Hafslunds nett etter at de monterte solcellepanel på taket.


Fra 20til 20er det installert fire ganger mer solcelle til hus og privatboliger i Norge. Nesten halvparten av nyinstallasjonene er gjort med støtte fra Enova. I Norge har Elkem Solar og Fesil Sunergy utviklet metallurgiske prosesser for fremstilling av silisium til solcelleindustrien.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift