Støtsikker mobil test

Phone 6s Plus er Apples beste mobil til nå. Vi har testet LG G med verdens mest lyssterke kamera. Cats nyeste mobil, kalt S6 er ikke som andre mobiler. Støtsikker opp til meter; Gorilla Glass 4; 7'-tommer skjerm; megpiksler . Solide mobiler som kommer til oss vet at det ikke er noen vei tilbake. Kun to av telefonene i testen er oppgitt å være støtsikre.


SAMLETEST: Vi kårer den beste uværsmobilen17. BufretHuawei Pbyr på en kombinasjon av ytelse, størrelse og funksjoner som er midt i blinken. Under 25kroner, over 45kroner og midt . Vanntette mobiler strøk i VGs ekstremtest. Galaxy SActive skal være testet og anerkjent som støtsikker etter. Testen utsetter telefonen for ulike miljøforhol som ekstreme . Vi har ikke testet om det tåler mer, men det er et stort pluss om det viser seg at.


Se alle de nye testene på mobiltelefoner her! Kjøp den beste Smarttelefonen til lavest pris her! Har eit budsjett på ca 200 og har følgande kriterier til telefonen: - Må vere smartphone.

Sammenlign priser på 20modeller, 20modeller, 4G LTE - Mobiltelefoner, Android-mobiler, Med berøringsskjerm, Med en lav SAR-verdi, Med innebygget . Tesco Partner AS har ett stort utvalg i vann, støv og støt sikre Android mobiler. Under kan du se en test av AGM Vutført av den Russiske mobiltest siden . Sonim XP 33Force er vanntett, støvsikker og støtsikker. I nettbutikken har vi nå skjermbeskyttere og mobildeksler fra Tech21. Kategorier Råd og tips,TesterMerkelapper mobildeksel,skjermbeskyttelse,tech21 . På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett.


Vannbestandig og støvtett med IPDu vil alltid ha med deg mobilen uansett. Den mest diskré mobilen i testen – og den billigste. Transcend StoreJet Mobile er en mobil harddisk som skal tåle litt ekstra, men den er. Ifølge Transcend skal harddisken være støtsikker.


UE Roll er testet av Klikk Teknologi. Her er det bare å åpne Bluetooth på mobilen og koble sammen mobil og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift