Dab radio bil

Bredt utvalg av spillere og DAB+ radio til din bil. Rimelig Media-Receiver (uten CD) Radio med Bluetooth, USB, iPod mm. Den nye standarden heter som mange vet DAB, eller helt korrekt DAB+, og det krever en ny radiomottaker i bilen.

En guide for hvordan du kan oppgradere til DAB og DAB+ i din bil. Gir deg en oversikt over hva du må tenke på når du skal gå over til fremtidens radiosendinger. Alt du trenger for en fullverdig lydopplevelse i bilen din.


Høyttalere, DAB-radio, DAB-adapter eller DAB-antenne?

Vi har alt du trenger for å oppgradere . I løpet av neste år er det ubønnhørlig slutt både for den gode, gamle FM-radioen og gammeldags DAB-radio. ENKEL LØSNING: Du kjøper deg en FM-sender og rasker med deg en DAB-radio du allerede har. Bytte hele radioen Montere adapter Antennemontering Produktoversikt.


I 20slukker FM-nettet, og skal du ha radio i bilen er det da DAB som gjelder. Problemet er bare at den tradisjonelle FM-antenna ikke kan ta . Problemet for flere nordmenn er nemlig at de ikke har DAB-radio i bilen, eller at det ikke er DAB-signal der de kjører.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift