Plastikines stogo dangos kaina

Banguota danga Stikloplas Elyplast, x m. Stogų dangos - PVC lakštai, stiklo plastiko danga. Permatomos Stogo Dangos ir Permatoma stogo Danga su Geriausios Kainos garantija tik pas Mus ir tik VEDRANA stogo dangų centre, skamink dabar ir pasinaudok.

PVC lakštai nebrangi, lengvai montuojama, skaidri danga. Nuostabūs langai, meistro žodžiais- kaip Veluxo (jie- Balio firmos), gera kaina, greitas pristatymas. Parduodame metalines , plastikines lietaus nuvedimo sistemas, įvairias plėveles, kamino apskardinimo juostą. Danga ruloninė banguota 2m skaidri (20m). PVC ruloninė danga Guttagliss polyester 2m skaidri.


Skaidri stogo danga neužtamsina terasos vidaus ir užtikrina ilgaamžį tarnavimo. Polikarbonato plokštė skiriasi storiu ir spalviniu tonu – nuo to priklauso kaina:. Skaidrios stogu dangos, nesiltintiems stogams. UAB „Doresta“ pasirūpins jūsų namų stogu nuo vainiko iškėlimo iki pakalimų tvirtinimo. Plastikinės lietaus nuvedimo sistemos patrauklios ne tik savo išvaizda, bet ir kaina.


PERKI STATAI geromis kainomis, aukščiausios kokybės. ETERNIT kokybės ir kainos santykis optimalus. Kokybiškos stogų dangos ir statybinės medžiagos. Plokšti ir šlaitiniai stogai, fasadai, stogų priedai. Stogo dengimo, keitimo, renovacijos, remonto darbai.


Produkcija Stogų priedai Skaidrūs plastiko lakštai.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift