Promilletester best i test

Mange tror en promillemåler kan gi deg en god indikasjon på om du er edru nok til å kjøre bil. Denne testen viser at de knapt er til å stole på. Som referanseapparat brukte vi UP's egen promillemåler, som er kalibrert etter politiets forskrifter.


Vi gjør oppmerksom på at dette, samt at de . I de senere år har flere tusen nordmenn gått til anskaffelse av promillemåler, for å være bedre føre var enn etter promilletatt bak rattet. C Alkometer FCA-70Promilletester Best i Test TVhjelper. Promilletester Munnstykke 5stk Ekstra munnstykker til FCA7000.

Alkohol og kjørsel hører ikke sammen. Vil du være sikker på at du ikke blander disse sammen, er det en god idé å ta en titt på et promillemåler fra test-deg. Vi har også testet en brukt promillemåler; nemlig testvinneren fra. FCA 70er en promilletester som er meget nøyaktig og har lang levetid. Se beste pris på ICT FCA-70promilletester.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Hvis man for eksempel tester en person gjentatte ganger i løpet av svært kort tid vil FCA-i motsetning til en promillemåler med halvlederteknologi vise de .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift