Sunnmørsposten nyheter

Nyheter fra Ålesun Sunnmøre og Nordvestlandet. Avis som dekker Møre og Romsdal i tillegg til nordre del av Sogn og Fjordane. Spesiell vekt på nyheter fra Ålesunds regionen.

Lokale nyheter fra Ålesun Sula, Giske og Skodje. Sportsnyheter fra Ålesun Sunnmøre og Nordvestlandet. Vi følger AaFK, Hødd og annen lokal fotball.

For time siden - Kollisjon mellom to personbiler. Fire personer sendt til legevakt for sjekk.

For dager siden - Klokka ble det meldt om slåssing i Ålesund sentrum. Her skal en aggressiv mann ha slått en annen mann. Vindkastene kom inn rett vestfra i Ålesund sentrum i 20. For time siden - Kaller det ikke Løftet lenger.


Det skal ikke etableres en fast base for elever med store atferdsvansker i Ålesund. Kvinne i 20-årene døde i frontkollisjon. Det ble en tragisk utgang på frontkollisjonen på fylksveg 1søndag kveld. Nyheter om økonomi og næringsliv fra Ålesun Sunnmøre og Nordvestlandet.


Politiet fikk lørdag melding om et snøskred like ved skianlegget ved Fjellsetra i Sykkylven. For timer siden - Det var på sin plass å ha et informasjonsmøte om The North West. Det mener Båtfestivalens Alf Terje Farstad.


Nytt om kultur fra Ålesun Sunnmøre og Nordvestlandet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift