Test flat parabol

Til jul ønsker jeg meg en flat parabol, en rund kube og en trekantet sirkel ;). Flat parabol - posted in Parabol, kabel-TV og digitalt bakkenett: Noen som har erfaringer med STRONG SLIMSAT SA64? Den er testet mot sirius (Viasat) og thor (canal digital) satelittene og virker. Her er mye å velge mellom, og vi har testet ut de fleste. Viasats nye flate satellittantenne heter Maximum flat-og kommer fra firmaet Kjaerulf.


Viasat tilbyr også en parabol som bare har centimeters diameter. Har du bestilt parabol til huset eller hytta for påsken, må tallerken og mottaker monteres. Operatøren kan gjøre dette for deg, men i flere tilfeller . Flat satelittantenne er perfekt om du ønsker en mer diskré variant enn den. Den er testet mot sirius (Viasat) og thor (canal digital) satelittene og virker helt . Min parabol er tre år gammel, og ble i sin tid levert av Canal Digital. Kundeservice anbefalte en annen type antenne, flat visstnok, som er . På under minut kan du her se en video om den lille, flade Flatdish-parabol.


Canal Digital lancerer i dag deres nye minimalistiske, flade parabol kaldet Flatdish. Den kan monteres mere diskret end de store runde .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift