Vbg kobling

VBG 750V AM er en smidig og plassbesparende alt-i-ett-løsning – perfekt for deg som har behov for en luftassistert kobling for vanskelig tilgjengelige og trange . Med VBG MFC foretar du tilkobling av tilhengeren direkte fra førerhuset. Også luft og el, og i fremtiden hydraulikk, kobles til - enklere, mer komfortabelt og sikrere .

Luftservoaggregat som hveser ved ekstremt lave temperaturer er helt normalt, forteller Øyvind Brodersen hos VBG: . VBG-gruppen er i dag verdens ledene produsent av tilhengerkoblinger for tyngre kjøretøy. Kobling VBG 795VR er beregnet for tunge kjerrer samt tilhengere med boggi framvogn og dollys utstyrt med trekkøye iht. En åpen kobling innebærer alltid klemfare, på grunn av de kraftige fjærene som utgjør koblingens stengefunksjon.


VBG koblinger, trekkbjelker og gavelsatser. Skandinavias foretrukne leverandør av koblinger, trekkbjelker og gavelsatser. Pris eksempel: VBG V7Luftoperert komplett ferdig montert kr 3490- eksl.


VBG - selve symbolet på lastebilkoblinger. VBGs MFC-kobling, som muligjør automatisk til- og frakobling av tilhenger, lanseres .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift