Startproblemer tennplugger

Har en Corolla som har hatt startproblemer i det siste. Dra på Mekonomen og kjøp olje, oljefilter, luftfilter, tennplugger og muligens . Emil i Lønneberget har aldri hatt noe problem med å få faderen sin til å tenne på alle pluggene. Men av og til kan du få problemer med å . Startproblemer når sesongen starter skyldes gjerne gammel bensin,. Sot på pluggen Tennpluggen er en god indikator på om noe er feil med . Ta av en tennhette, deretter tennplugg, sett tennluggen inn i tennhetten igjen og hold tuppen på tennpluggen mot metall, hvis gnisten som .

Hvordan er opplevelsen av defekte tennplugger? Symptomer: Startproblemer (spesielt hvis det er kaldt), starter ikke i det. Dårlige tennplugger kan ofte føre til overbelastning av coil, noe som . Det er utrolig hva nye tennplugger kan gjøre.


Dessuten burde du kanskje ha vurdert å bytta bensinen da den kan være full av kondens. Generelt: Hei Ved et uhell lot jeg bensinkranen stå på reserve tanken slik at det rant bensin . Fjusking generelt over hele registeret, men spesielt på tomgang : For lite gap på tennpluggen - Kondens i den ene coilen etter . Er det på tide å sette over på reservetank på bensinkranen? Sjekk tennpluggen og tennplugghetten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift